À la carte
Tapasu
-
Dampede Edamamebønner med havsalt 79,–
Steamed Edemame beans with seasalt
-
Miso suppe med tofu, wakame og enoki sopp 89,–
Miso soup with tofu, wakame and enoki mushrooms
GL, F -
Vegetarisk Maki 129,–
Vegetarian Maki
SO -
Laks Maki 169,–
Salmon Maki
SO, F -
Wagyu Maki 189,–
Wagyu Maki
SO -
Laksesashimi med sumiso saus 135,–
Salmon sashimi with sumiso sauce
F, GL, MU, SO -
Flambert laks i Jalapeñosaus 135,–
Salmon flambé in Jalapeño sauce
F -
Soft-shell krabbe i tempura med soya & yuzu dip 159,–
Soft shell crab tempura with soya & yuzu dip
GL, BD, SO -
Reker i tempura med trøffelmajones 169,–
Prawn tempura with truffel mayo
GL, SF, SU -
Koreansk fritert kylling (sterk) 159,–
Korean fried chicken (spicy)
GL, SE, SO -
Wagyu slider i brioche og trøffelmajones 189,–
Wagyu slider in brioche and truffel mayo
GL, M, E, SE -
Biff Tataki av indrefillet 169,–
Beef sirlion Tataki
SO
Sides
Main Dishes
-
Indrefilet i wafu with ris og salat 369,–
Beef tenderloin in wafu sauce with rice and mixed salad
GL, MU, SE, SO, SU -
Misomarinert kylling med ris med salat 295,–
Roasted miso marinated chicken with rice and mixed salad
SO, GL -
Grillet laks med chimicurri, ris med salat 320,–
Grilled salmon with chimicurri, rice and mixed salad
F -
Koreansk fritert kylling med ris med salat (sterk) 295,–
Korean fried chicken with rice and mixed salad (spicy)
GL, SE, SO -
Hamburger med ost, pommes frites og chillimajones 245,–
Beef burger with cheese, fries and chili mayo
GL, SE, E, M, SU, MU -
Vegetarburger med karamellisert løk og chilimayo 245,–
Vegetarian burger with caramelized onion and chilimayo
GL, SE, E, MU, M, SU
Allergens
M: Melk (Milk)
F: Fish
GL: Gluten
E: Egg
SO: Soya
MU: Sennep (Mustard)
SE: Sesamfrø (Sesame seeds)
SU: Sulfitter (Sulfites)
BD: Bløtdyr & Skalldry (Shellfish)